Детальніше про Babadag Bag

Відтепер ми будемо детальніше розказувати про наші продукти. Як і звідки ми отримуємо матеріали, чому ми обрали даний вид замка, яке поєднання кольорів, скільки часу займає пошиття однієї речі - детально про всі процеси :)

Цього разу ми розказуємо про наш бестселер - напоясні сумки Babadag Bag. Це невеличкі, але доволі місткі сумки, які можна носити, як на поясі, так і на плечі. Вироблені вони з матеріалу скайтекс, який ми отримуємо, як залишки з виробництва парапланів. Отже, розкажемо сьогодні про такі деталі:

1. Детальніше про матеріал.

2. Дизайн виробу.

3. Сфери використання.

1. Детальніше про матеріал

Дані вироби ми шиємо з матеріалів, які отримуємо з виробництва парапланів. Переважно це легкий, напівпрозорий нейлон скайтекс. Даний матеріал попадається в різноманітних кольорах - салатовий, жовтий, оранжевий, синій, голубий, сірий та ін. Найпопулярніші кольори - салатовий та синій. Оскільки ми даний матеріал отримуємо з виробництва, працюємо лише з тими кольорами, які нам попадаються, ми не впливаємо на вибір кольорів :) 
Матеріал доволі особливий - має цікаву структуру, є дуже-дуже легким, тоненьким, але водночас міцним і надійним. Здебільшого всі види скайтексу мають захист від вологи. Чим більше матеріал вашої бананки хрустить і шумить - тим більший захист від вологи. Ось в такому виді даний матеріал до нас приїжджає:

Матеріал приїжджає ось в таких картонних коробках. Опісля отримання ми сортуємо по кольорах та розмірах. Здебільшого кусочки матеріалу дуже маленькі, ми вибираємо найбільші з можливих, які підійдуть для пошиття даної сумки. Babadag Bag дуже добре підходить для пошиття з даного матеріалу, оскільки сама конструкція сумки складається з невеликих частин, що дозволяє максимально використовувати невеликі кусочки матеріалу. 

Також ми використовували й інші види матеріалу. Це ще тонший і легший скайтекс, який має крутезну структуру - великі квадрати, які формують красивий патерн. Оскільки даний матеріал є дуже тоненьким - річ виглядає мега круто, але є не надто стійкою до різноманітних пошкоджень, відповідно потребує обережного ставлення. Бананки з даного матеріалу ми поєднували з чорними деталями та вологозахищеними замками. Ось такий вибуховий вигляд:

І третій вид матеріалу, який нам попадається з даного виробництва - це грубший нейлон, оксфорд. Це більш поширений матеріал, який можна зустріти в багатьох виробах інших брендів. Доволі товстий, має вологозахищену плівку зсередини, а також різного виду структуру. Даний матеріал попадається значно рідше, і невеликими кусочками. Буває також в різних кольорах - синій, салатовий, чорний, сірий. Ось так виглядає Babadag Bag з даного матеріалу: 

2. Дизайн виробу

Babadag Bag має одне велике основне відділення, в якому є дві невеличкі кишеньки, а також на задній спинці є ще одне відділення на замку для цінних речей. Бананка є доволі місткою, але водночас не виглядає громіздкою, оскільки матеріали м'які і на тілі, якщо сумка не повністю наповнена - виглядає легко і повітряно. 
Ми використовуємо лише якісні компоненти - це фурнітура від світових брендів (Woojin, YKK...), в даних моделях ми використовували польські замки Alfa, латвійські Arta та японські YKK.

3. Сфери використання

Ми розробляли дані сумки для того, щоб вам було зручно їх використовувати в будь-яких умовах. В першу чергу це повсякденне життя - місто, де завжди потрібно мати під руками потрібні речі. А також подорожі, пригоди, їзда на ровері та мандри в горах. Ми тестуємо вироби особисто в різних умовах, щоб розуміти настільки наші деталі і дизайни для цього підходять :)